4x Mooie schoenentrends voor de lente en zomer

Ieder jaar weer zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ook op het gebied van schoenen is er veel te vertellen. Na de koude wintermaanden is het verlangen naar het warme zomerse zonnetje nog groter en kan je waarschijnlijk niet wachten om je mooie gelakte nagels te showen. Toch is er veel meer om te dragen tijdens de zomermaanden dan alleen een slippertje. Van hippe sneakers tot sandalen en laarzen, dit zijn 4x mooie schoenentrends voor de lente en zomer. 

Knielaarzen

Gooi jij je trendy laarzen de kast in als de winter voorbij is? Niet nodig, want ook tijdens de zomer blijven knielaarzen ongekend populair. Combineer de laars met een zwierig zomerjurkje en blote benen. Of draag de knielaarzen met een minirok of een short voor een speels effect. Het is stijlvol en sexy tegelijkertijd! 

Gekleurde sneakers

Sneakers mogen niet ontbreken in een lente/zomer garderobe. Dit seizoen zijn ze ook weer van de partij, maar dan een gekleurde variant. Laat de witte sneakers eens voor wat het is en ga voor veel kleur om het zomerse gevoel nog meer naar boven te halen. De sneakers mogen nog wel chunky zijn, net zoals de afgelopen jaren. 

Espadrilles

Saint Tropez, here we come! Met een espadrille aan je voeten voelt het al snel alsof je je bevindt op een luxe en zomerse vakantiebestemming. Samen met een zomerse jurk en een grote zonnehoed versterk je dat gevoel alleen maar meer.  Voor de wat minder zonnige dagen zijn espadrilles ook uitstekend te combineren met een goede jeans en een oversized witte blouse. 

Mary Janes

De Mary Jane schoen staat bekend om het bandje over de wreef van de voet en is dit seizoen een grote mode trend. De schoenen waren oorspronkelijk plat met een ronde neus, maar tegenwoordig zie je de Mary Jane schoenen ook met een hak of spitse neus. Dat maakt de schoen wat speelser zodat je ze goed kan combineren met je favoriete jeans. 

Ugly Sandals

De dadsneakers kennen we inmiddels allemaal wel en kunnen we op zijn minst mooi van lelijkheid noemen. Dit jaar is het de beurt aan de Ugly Sandals. De grove zool geeft een stoer uiterlijk aan de sandaal en is goed te combineren onder een zomerjurk of straight jeans. Een stukje bloot been of enkel is wel noodzakelijk als je deze Ugly Sandals draagt; anders lijk je toch al snel op je vader tientallen jaren geleden.

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Si necesitas un préstamo o un préstamo rápidamente online, consulta nuestro ranking.

  2. I am commenting to let you know of the fine encounter my friend’s daughter found reading your site. She figured out many issues, not to mention what it’s like to have a wonderful giving mindset to have men and women quite simply have an understanding of selected hard to do subject areas. You really exceeded our expectations. Many thanks for giving the insightful, safe, explanatory and as well as easy thoughts on the topic to Jane.

  3. I am glad for writing to make you know what a notable encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals with ease know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for producing these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

  4. I am just writing to make you understand what a notable experience my wife’s girl had using your web site. She mastered so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping nature to let other people with ease learn some problematic things. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for producing these precious, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Lizeth.

  5. I precisely needed to appreciate you once again. I am not sure the things that I might have handled in the absence of the entire pointers provided by you on such a problem. It had been a very frightening difficulty in my circumstances, however , looking at the skilled manner you processed that made me to jump over fulfillment. I am happier for this help and in addition hope you know what a great job you are getting into instructing others through the use of your site. I know that you have never encountered all of us.

Reacties zijn gesloten.